Jaettua aikaa

Jaettua aikaa

Yksi kätevimmistä tavoista hyödyntää arkipäivän tietotekniikkaa on hyödyntää nykyään lähes jokaisesta puhelimesta, tabletista ja tietokoneesta löytyviä ajanhallintapalveluita. Niiden avulla on mahdollista asettaa esimerkiksi oma kalenteri päivittymään automaattisesti puhelimen, tabletin, koti- ja työtietokoneen välillä.

Työpaikoilla jaetut kalenterit ovat olleet jo pitkään arkipäivää erilaisten neuvotteluiden ja työtehtävien organisoimiseen, ja samalla menetelmällä saa aivan tavallisessa perheessäkin helpotusta arkeen. Esimerkiksi perheen vanhemmat voivat merkata yhteiseen kalenteriin omat menonsa niin että ne päivittyvät automaattisesti molemmille. Samasta paikkaa voisi löytyä myös vaikka lasten hoito-/kouluajat ja harrastukset, eikä mikään estä tietenkään laajentamasta kalenterin käyttöä myös perheen nuorimpien pariin.

Kalenteri

Kalenteripalveluita tarjoavia tahoja on useita ja eri tyyppisten laitteiden kesken oikeanlaisten asetusten löytäminen voi välillä vaatia hieman paneutumista, mutta koskaan asioiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä kuinka sinä voisit saada enemmän irti arkipäivän tietotekniikasta.